<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Vorderingen transformatie De Manegen – Ede

Geplaatst op 1 oktober 2018

Op deze pagina zullen we de vorderingen van de transformatie van de voormalige manege naar 9 woningen in beeld en schrift weergeven.

Nadat de nieuwe betonvloer was aangebracht kan nu de opbouw beginnen. Nu alle gevelopeningen zijn aangebracht geeft een vrije doorkijk door de woningen. De opbouw van de woningscheidende kalkzandsteen-wanden vordert gestaag. Tijdens het opbouwen van deze scheidingswanden worden ook de beide verdiepingsvloeren aangebracht. De verdiepingsvloeren komen te liggen op stalen liggers welke straks ook zichtbaar zullen blijven in de woning. De 1-ste verdiepingsvloer van 5-de woning ligt. Er is een begin gemaakt met het aanbrengen van de geïsoleerde verdiepingsvloeren, de metalstud-binnenwanden, de installaties en de trappen. Ook zijn de eerste dagopeningen gemaakt voor de te plaatsen  lichtstraten en werden de eerste lichtstraten geplaatst.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

sluit venster

Fotogalerij

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.