<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Seltershof – Bennekom

Een project in herontwikkeling met consumentgericht bouwen.
Opdrachtgever:        Van Grootheest Projekten BV
Architect:                   Mix Architectuur – Ede
Omvang:                   20 eengezinswoningen 
Realisatieperiode:  mei 2013 – 2-de kwartaal 2016

Op het voormalige terrein van de Tennisvereniging Keltenwoud werd het project Hof van Keltenwoud herontwikkeld en de naam gewijzigd naar “Seltershof”. Een herontwikkeling op basis van consumentgericht bouwen waarbij in samenwerking met de architect gekeken is naar de eisen en wensen voor de woning binnen de kaders van het vigerende bestemmingplan “Seltershof” daaraan invulling te geven.

Deze duurzaam ontwikkelde woningen zijn allemaal voorzien van PV-panelen welke niet op de dakpannen zijn gelegd maar daarin geïntegreerd zijn. De mogelijke opties die waren voorbereid bleken in de praktijk al 80% van de kopers-wensen te kunnen invullen. Wensen van de kopers welke niet in de opties waren opgenomen werden daaraan toegevoegd waardoor aan latere kopers ook deze mogelijkheden konden worden aangeboden. Deze consumentgericht ontwikkeling vroeg ook om een grootte flexibiliteit van de bouwer.

Met deze herontwikkeling konden wij een betere, op de koperswensen afgestemde, woning aanbieden en werd deze door Bouwbedrijf Van Grootheest BV gebouwd.

Separaat van deze herontwikkeling werden er aan de Selterskampweg een aantal kavels als bouwkavel aangeboden.

Van het praktisch voltooide Seltershof hebben wij een kleine video beschikbaar.

 

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

sluit venster

Fotogalerij

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

Bekijk de omgeving

Nog beter zien? Gebruik de "streetview".