<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span >SONY DSC</span> <span class='empty'></span>

Appartementencomplex De Valk Veenendaal opgeleverd

Geplaatst op 15 mei 2017

Opdrachtgever:        van Grootheest Projekten BV – Ede
Architect:                  CONTEXTURE ARCHITECTS – Amsterdam
Omvang:                  33 appartementen
Realisatieperiode:    oktober 2015
oplevering:               mei 2017

Op de mooiste plek naar de toegang van het centrum van Veenendaal, de hoek Kerkewijk/Raadhuisstraat, zijn 33 appartementen gerealiseerd. Dit 5 bouwlagen hoge appartementencomplex omvat appartementen variërend in grootte van 60 tot 85 m2,

Het grondoppervlak van het appartementencomplex was praktisch even groot als het bouwterrein waardoor de uitvoering een logistieke uitdaging was. Regelmatig diende een deel van de Raadhuisstraat te worden afgezet voor de aanvoer van bouwmaterialen en betonwagens. Tijdens de bouw heeft in de kleine (resterende) binnentuin een torenkraan gestaan. Hoewel de verkoop van de appartementen startte in een moeizame huizenmarkt werd het laatste appartement nog voor de oplevering verkocht.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

sluit venster

Fotogalerij

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

Bekijk de omgeving

Nog beter zien? Gebruik de "streetview".