<span >OLYMPUS DIGITAL CAMERA</span> <span >OLYMPUS DIGITAL CAMERA</span> <span >OLYMPUS DIGITAL CAMERA</span> <span >OLYMPUS DIGITAL CAMERA</span> <span >OLYMPUS DIGITAL CAMERA</span> <span >OLYMPUS DIGITAL CAMERA</span>

Huis van de gemeente Wijchen opgeleverd

Geplaatst op 19 juni 2017

Nadat in augustus 2016 werk gestart met de ombouw van het voormalige bankgebouw werd 15 juni 2017  het Huis van de gemeente Wijchen opgeleverd.

Het gebouw heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan. Het gebouw is inwendig volledig ontmanteld en werd voorzien van een complete nieuwe draagstructuur waardoor er een extra verdiepingsvloer is gecreëerd. Ook de installaties zijn naar de normen van deze tijd en zoals op de foto is te zien zijn ook PV-panelen op het dak aangebracht.

Het bij het oorspronkelijk gebouw behorende torentje is in oude luister hersteld en pronkt weer, als punt van herkenning, op het dak.

Nadat de inrichting klaar is kunnen de bezoekers terecht bij een moderne balie maar zal ook het personeel gehuisvest zijn in een zo goed als splinternieuw gemeentehuis.

 

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

sluit venster

Fotogalerij

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.