<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Vorderingen nieuwbouw De Boomgaard – Nijkerk

Geplaatst op 2 februari 2018

Aan de rand van Nijkerk zal de komende jaren het plan Doornsteeg worden ontwikkeld en gebouwd. De Bunte Vastgoed Oost heeft in samenwerking met Gemeente Nijkerk en de Woningstichting Nijkerk (WSN) daarvan nu de eerste fase ontwikkeld, bestaande uit 73 woningen. In dit plan, De Boomgaard geheten, komt een gedifferentieerd woningaanbod. In deze eerste fase worden appartementen, levensloopwoningen, halfvrijstaande woningen, rij- en hoekwoningen gebouwd, waarvan 18 stuks bedoeld zijn voor de huurmarkt. De wijk wordt gebouwd volgens een Energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0,0. Alle woningen zijn verkocht. Voor meer info zie ook www.doornsteegnijkerk.nl.

De feestelijk opening van het project vond plaats op 3 november jl. onder het toeziend oog van heel veel toekomstige bewoners. In een grote tent aan de rand van het bouwterrein werden door vertegenwoordigers van de gemeente Nijkerk, de woningstichting WSN en ontwikkelaar De Bunte Vastgoed Oost de officiële handelingen verricht. Een confetti-kanon zorgde voor een fleurige knal waarmee het project feestelijk van start ging. Na afloop was er tijd om elkaar als toekomstige buren te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje.

Inmiddels tekenen de contouren van de eerste woningen zich af en is de bouw in volle gang.

Brochure aanvragen

Let op: velden met een * zijn verplicht.

sluit venster

Fotogalerij

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.