<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Woon Bewust

zelfstandig thuis wonen op een prettige en veilige manier

Woon Bewust

In zeven gemeenten in Regio FoodValley (Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen) is in september 2014 de campagne Woon Bewust gestart. Het doel van deze campagne is om inwoners bewust te maken van de mogelijkheden om langer zelfstandig thuis te wonen op een prettige en veilige manier. Verschillende bedrijven werken mee aan dit project, waaronder Bouwbedrijf Van Grootheest. Om Woon Bewust te promoten hebben de bedrijven een gezamenlijke kast met demo producten gemaakt, deze is ontworpen door Bouwbedrijf Van Grootheest en geproduceerd door Timmerfabriek Kernhem. Deze kast zal het aankomend jaar in de zeven gemeenten, tijdens beurzen en bijeenkomsten te zien zijn.

De producten die worden aangeboden en ook op het demopaneel prijken zijn verdeeld in drie hoofdgroepen t.w.:

–       elektrische voorzieningen en Domotica;

–       werktuigkundige voorzieningen en sanitair;

–       bouwkundige voorzieningen.

Voor deze laatste groep producten is een aparte folder (en prijslijst) gemaakt door de gezamenlijke bouwbedrijven / klusbedrijven (download hier de folder bouwkundige voorzieningen Woon Bewust).

Op de website van Woonbewust vindt u meer informatie en een forum van specialisten die antwoorden kunnen geven op uw specifieke vragen. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met de specialist die namens Bouwbedrijf Van Grootheest aan het forum deelneemt: de heer Henk Brons. Bel met ons kantoor 0318-419015 of mail naar woonbewust@grootheest.nl en u krijgt in een persoonlijk gesprek advies op maat.

Wij helpen u graag!