<span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span> <span class='empty'></span>

Historie

Familiebedrijf sinds 1870

In 1870 is de grondlegger van het bedrijf begonnen als dorpstimmerman in Bennekom. Inmiddels is Bouwbedrijf Van Grootheest BV uitgegroeid tot een middelgrote bouwonderneming gevestigd in Ede met veel opdrachtgevers ook buiten de provinciegrens van Gelderland.

Met de verhuizing van het bouwbedrijf naar de Argonstraat te Ede in 2010 waarmee we alle disciplines verenigde onder een dak, hebben we in 2014 het logo met de associatie met Bennekom (Grootheest Bennekom) omgezet naar de oorspronkelijke naam Bouwbedrijf Van Grootheest. Dat we trots zijn op ons jarenlang bestaan mag blijken uit het feit dat wij dit in het nieuwe logo een plaats hebben gegeven.

Naast de bouwonderneming is het feit dat onze ontstaansgeschiedenis vanuit een timmerbedrijf is voortgezet in een volwaardige timmerfabriek, Timmerfabriek Kernhem BV, welke direct naast de bouwonderneming op het bedrijventerrein Kievitsmeent te Ede is gevestigd.

Met het in eigen beheer en voor eigen rekening ontwikkelen van woningen. later ook appartementen en utilitaire gebouwen, werd Van Grootheest Projekten BV opgericht.

In 2015 is tevens de groepsnaam gewijzigd naar Van Grootheest Bouwgroep B.V. Onder deze groep vallen de onderstaande werkmaatschappij: